Vad är en lokalpatriot?

En lokalpatriot är en person som håller hårt på eller tycker väldigt bra om och är stolt över sin hemort, stad, by eller kvarter. 

Hur ska jag tvätta min tröja?

Tvätta din tröja i 40° C med avigsidan ut utan skölj- eller mjukmedel. Låt plagget hängtorka efter centrifugering - torktumla inte! Undvik även att stryka på eller bakom trycket. Det är mycket viktigt att följa tvättanvisningarna för att din tröja ska hålla sig snygg.

 

Jag vill använda en av era bilder i min blogg / på min hemsida - får jag det?

Så länge du anger källan www.lokalpatriot.se är det ok.

 

Vad kostar frakten?

Till varje order under 400:-  tillkommer 29:- i frakt- och expeditionskostnad. Det är den enda kostnad som tillkommer oavsett betalmetod.
Fri frakt från 400:-.

 

Vad är det för kvalité på trycken?

Vi använder oss främst av skuren vinylfolie av hög kvalitet som värms på plaggen under stor tryck och hög värme samt DTG-tryck med direktskrivare. Vissa populära motiv screentrycks, utseende- och kvalitetsmässigt är dessa tryckmetoder jämförbara.

 

Hur lång leveranstid har ni?

Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar. Vid ordertoppar kan dock längre leveranstid överensstämma. Välj expressfrakt om det är bråttom.

 

Kan ni leverera även större mängder tröjor?

Ja det kan vi, kontakta oss ang. mängd, leveranstider, offert etc. Vi screentrycker vid större upplagor och kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser till band, föreningar, företag, UF-företag mm.

 

Går det att beställa via mail?

Ja, det går men bör undvikas då det kan ta längre tid innan du får din beställning. Vi besvarar mail i mån av tid vilket innebär att det ibland kan ta någon extra dag när vi har mycket att göra. Maila din order till info@lokalpatriot.se.

 

Varför kan jag inte betala med faktura?

För att du ska kunna beställa mot faktura så måste din adress överensstämma med din folkbokförda adress och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Om du inte får beställa mot faktura så har vår betalpartner Klarna inte godkänt dig pga. du inte uppfyller något av dessa krav. Du kan självklart välja att betala med kort eller i förskott istället.

 

Vad är det för sorts tryck på era tröjor?

Skuren folietransfer, DTG eller screentryck.