Om Lokalpatriot

Lokalpatriot.se drivs av företaget Custom Corner AB. Vi startade webshopen egettryck.se ( tidigare ownlabel ) redan 2003 som en av de första butikerna på nätet som erbjöd eget tryck på t-shirts. 2004 drog vi igång lokalpatriot.se som erbjuder lokalpatrioter i såväl storstad som mindre håla kläder med den egna orten. Vi driver även kepsar.se, en nätbutik som erbjuder kepsar i alla former och färger.

Jobb

För tillfället har vi inga lediga tjänster. Du är dock alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till info@lokalpatriot.se. Glöm inte att bifoga länkar till ev. portfolio.

Praktik

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss så maila info@lokalpatriot.se. För att kunna erbjuda dig en givande praktik så bör din utbildning innefatta grafisk formgivning, webbdesign, databashantering eller programmering. Ett intresse för design är en fördel. Vi har begränsade möjligheter att erbjuda praktikplatser så hör gärna av dig i god tid. Vi finns i Göteborg och kan tyvärr inte hjälpa till med boende.

Press

Det är fritt fram att använda bilder från hemsidan förutsatt att källan www.lokalpatriot.se anges.

Vi har även möjlighet att ställa upp med högupplösta bilder, tävlingsvinster etc. Kontakta oss så går det mesta att lösa.